Fotoalbum

Nu har vår älskade katt Tjorven fått somna in. Han har haft astma sedan 2010 och medicinerats för det med inhalator. Inga större problem där och han var precis som vanligt. I slutet av 2013 efter en årlig kontroll av hans tänder och hälsa, så visade det sig att han hade FORL angrepp på minst 4 tänder samt inflammerat tandkött där hans egna imunförsvar attakerade placken som bildades. Vilket gjorde att han mot slutet, hade väldigt ont i munnen och mkt svårt att äta utan att känna smärta. Vi prövade olika metoder för att lindra & så småningom få bort problemet. Men efter att det sista provsvaret visade på angrepp från Caliciviruset = samma virus som orsakar Kattsnuva (detta trots årliga vaccinationer), så bestämde vi att han skulle få somna in. Hans chanser att bli helt återställd och smärtfri efter att ha dragit ut samtliga tänder, minskade väldigt mkt pga av viruset, så vi ville inte att han skulle få gå igenom allt kring en sådan operation.
Vi saknar honom enormt mycket. Det är nog få förunnat att få en katt som är lika Cool, Tolerant, Genomsnäll samt en Charmör utan dess like, som Tjorven var.
Vila i frid älskade Tjorven. Hälsa Dina, Elvis, Gustav och alla de andra älskade vännerna som finns därborta.

IP & GIC S*Racer Donnans Great Armstrong

Född: 2004-11-13
Över Regnbågsbron: 2014-01-30Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.04 | 11:10

hej Eventuellt så kan jag vara intresserad utav honan =)
Är ett litet katteri i västerbotten lycksele.
Har en två honor, en ute på foder och en här hemma.
mvh

...
20.02 | 16:53

Låter bra. Hör gärna av dig via mail med lite information om dig själv.

...
20.02 | 16:10

Hej! Jag är också intresserad! Helst en hane.
Mvh Karin

...
15.02 | 21:45

Hej. Färgerna är inte riktigt klara. Men i korta drag så är det 2 maskade, en blå/vit och en brun/svart tabby. Ev. med eller utan smoke. Maila gärna om du vill?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS